hits

Adrianne Kibsgaard

DEL 2 - Jeg fikk gjeld på over 52 000 kr

 • Publisert: 13.01.2018, 12:13
 • Kategori: Blogg
 • Når man er enslig forsørger, så har man krav på visse stønader fra NAV. Dette hadde jeg også, da barnevernet tok fra meg sønnen min. Jeg prøvde dag ut og dag inn å få han tilbake siden dem bare hadde tatt han fra meg, uten at det forelå noe konkret bevis på at jeg ikke egnet meg som mor, eller hadde vanskjøtet sønnen min. Jeg fortalte dette til NAV at jeg ikke hadde sønnen min mer, hva som hadde skjedd.

  Noen dager etterpå fikk jeg brev, jeg fikk plutselig en gjeld på over 52 000 kr. Dette mente dem at jeg burde vite at jeg ikke hadde krav på, siden jeg ikke har sønnen min boende hos meg. I følge brevet hadde Liam, som da er min sønn, flyttet til sin far 01.10.17. Dette stemmer ikke. Dette er bare en dato dem selv har satt seg. Det var i denne perioden i oktober at jeg hadde latt sønnen min bli hos sin far fordi jeg slet veldig med helsen. 

  Dette brevet var det som fikk hele begeret til å renne over for min del. Jeg hadde jobbkurs den dagen jeg fikk det, og jeg fikk plutselig mer å tenke på.

  Jeg måtte prøve å få gjort noe med den gjelda jeg hadde fått. Jeg hadde frist til 18.januar til å uttale meg om saken. Jeg fikk hjelp av min mamma til å få gjort det så ordentlig så mulig, sånn at jeg kunne få sendt brev så snart som mulig. Dette er nå gjort, og jeg er spent på hvordan dette går.

  Torsdag 11 januar fikk jeg også sendt en nøye utarbeidet klage til fylkesmannen i Vestfold, angående håndteringen av saken min hos barnevernet i Sandefjord. 

  Det er gjort en del ting i denne saken som man kan lure på om i det hele tatt er lov. Dette ut fra samtaler med andre barnevern i landet. 

  Denne saken er ikke avgjort enda. 

  Fortsettelse følger.

 • Publisert: 13.01.2018, 12:13
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  supermartes

  13.01.2018 kl.12:28

  klag,klag,klag! jeg har fått 2 avslag på søknad om sykemelding og den tredje gikk inn og da fikk jeg etterbetalt penger for den tida jeg fikk avslag på søknad! de har forskjellige saksbehandlere som tolker lovverket forskjellig

  Skriv en ny kommentar